اطلاعیه ضیافت رضوی ویژه فعالان انقلابی کانون ها و تشکل های دانشجویی

فرم مصاحبه تکمیلی ضیافت رضوی ویژه فعالین دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان

پس از تکمیل این فرم را به آدرس ایمیل  Nahad@umsha.ac.ir  ارسال نمایید.
لازم به ذکر آخرین مهلت ارسال و تکمیل این فرم تا ساعت ۱۰ صبح روز یکشنبه ۲۴ تیرماه ۹۷ می باشد.
بدیهی است در صورت عدم تکمیل و ارسال این فرم در زمان تعیین شده، ثبت نام و انتخاب شما لغو میگردد.

2 دیدگاه ها

1. حانیه بهرامیان هوشیار گفت:

2. محدثه مشعوفی گفت:

بسم الله الرحمن الرحیم
    همچنین باید در حسن عمل کوشا باشند و بدانند خطای ایشان دوبزابز در چشم مردم جلوه میکند و باعث بدبینی نسبت به اسلام و انقلاب میشود که در هر دوصورت گنهکار میشوند….
    امید است که به توجه به پیامها و هشدارهای رهبر معظم و عمل به آنها موفقیت و سربلندی را نصیب انقلاب کنند و زمسینه ظهور مهدی موعود فراهم شود….
    و من الله توفیق….