قدردانی سرپرست نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه از خدمات ارائه شده در مجتمع بعثت

سرپرست نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه از کادر درمانی مجتمع آموزشی درمانی بعثت قدردانی کرد . حجت الاسلام والمسلمین کاظمی سرپرست نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با همراهی حجت‌الاسلام فرهانیان معاونت نهاد از این مجتمع بازدید نمود. در این ابتدای بازدید مهندس کیانی به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در مقابله با ویروس کرونا که در این مجتمع مصوب شده، پرداخت. حجت الاسلام کاظمی نیز از زحمات و تلاشهای مدافعان سلامت در این مجموعه در موقعیت ویژه فعلی تشکر نمود و برای ایشان آرزوی توفیق نمود. سپس مسئول نهاد به همراه بختیاری مدیر فرهنگی و آزاد مدیر پرستاری مجتمع آموزشی و درمانی بعثت از بخش‌های کودکان، icu جنرال و عفونی این مجموعه بازدید کرده و ازکارکنان این بخشها قدردانی نمود و از بیماران و همراهان آنها دلجویی نمود.