حجت الاسلام و المسلمین کاظمی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان به همراه حجت الاسلام فرهانیان معاونت محترم این نهاد از بیماران مرکز آموزشی درمانی قلب و عروق فرشچیان عیادت کردند

حجت الاسلام و المسلمین کاظمی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان به همراه حجت الاسلام فرهانیان معاونت این نهاد درتاریخ ۹۸/۱۲/۲۶ با حضور در مرکز آموزشی درمانی قلب و عروق فرشچیان از بیماران عیادت و از بخش‌های مختلف این بیمارستان بازدید کردند. در این بازدید که آقای دکتر منافی ریاست محترم بیمارستان وسرکار خانم ذبیحیان مدیرمحترم پرستاری بیمارستان ایشان را همراهی می‌کردند ضمن گفتگو با بیماران و همراهان وپرسنل از میزان آمادگی این مرکز در برابر بیماری کرونا تشکر نموده و از کلیه پرسنل این مرکز که در خط مقدم مبارزه با این بیماری می باشند سپاسگزاری نمودند.