برگزاری جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه

جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی همدان در روز چهارشنبه ۱۳/۱۲/۱۳۹۹ با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسنی حلم مدیر ستاد اقامه نماز استان، دکتر حیدری مقدم ریاست دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین کاظمی مسئول دفتر نهاد رهبری و با حضور اکثریت اعضا در سالن جلسات دانشکده بهداشت برگزار گردید.
در ابتدای مراسم پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، حجت الاسلام کاظمی مسئول دفتر نهاد رهبری و دبیر شورای اقامه نماز دانشگاه گزارشی از فعالیت های حوزه ی اقامه نماز در سطح دانشگاه و واحد های تابعه ارائه نمودند.
در ادامه جلسه حجت الاسلام حسنی حلم، مدیر ستاد اقامه نماز استان ضمن ابراز خرسندی از حسن توجه و تلاش مجموعه دانشگاه در عرصه نماز به بیان نکاتی در رابطه با اهمیت این فریضه الهی در جهت حرکت به سمت جامعه متعالی پرداختند.
ایشان در ادامه به زحمات و خدمات مدافعان سلامت در عرصه مقابله با بیماری کرونا اشاره و از تلاش های بی دریغ ریاست، مسئولین و کارکنان دانشگاه در سطح استان تشکر و قدردانی ابراز داشتند.
در ادامه، دستور کار جلسه پس از بحث و بررسی و تبادل نظر، به تصویب اکثریت اعضا رسید.
در پایان دکتر حیدری مقدم رییس دانشگاه و رییس ستاد اقامه نماز دانشگاه با اشاره به جایگاه ویژه نماز در فضای دانشگاه به این نکته اشاره کردند که نماز مهم ترین پناهگاه انسان برای آرامش و رسیدن به خداست. ایشان در نهایت از حضور مدیر و مسئول نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان، و نیز زحمات حجت الاسلام کاظمی و مجموعه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به عنوان دبیرخانه ستاد اقامه نماز در دانشگاه و سرکار خانم دکتر اصغری معاونت فرهنگی دانشجویی در جهت بستر سازی و ترویج فرهنگ اقامه نماز در سطح دانشگاه و واحد های تابعه تقدیر و تشکر به عمل آوردند.